Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja

Címke: XXI. Század Intézet

13 cikk 1/2 oldal

Lánczi Tamás: A liberalizmus nincsen jó bőrben

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt a XXI. Század Intézet igazgatója, aki Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédéről és annak hatásairól beszélt.

Lesz felmérés a vasárnapi nyitvatartásról

Szerdai cikkünk megjelenése után a XXI. Század Intézet úgy döntött, nem folytatja a tárgyalásokat az áruházak vasárnapi nyitvatartását érintő felmérésről.

Szakértő: Gyurcsány uralja az ellenzéket

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a DK elnöke céljának azt nevezte, hogy visszahozza a 2010 előtti MSZP-SZDSZ koalíciót, hangsúlyozva, Gyurcsány Ferenc mindent ural az ellenzéki térfélen.

Vannak komoly tüskék a német–magyar viszonyban

Angela Merkel egy nagy NDK-t csinált Németországból. Ez azért teljesítmény — mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója egy tegnapi konferencián.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.