Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 4., csütörtök, Bulcsú napja
HÍR TV – Credo:Eleve hazugságok voltak

Címke: zsinagóga

16 cikk 1/2 oldal

Az utolsó egyiptomi zsidók

Hároméves munka után nemrégiben átadták a felújított alexandriai zsinagógát. Mivel Egyiptomban mára alig maradtak zsidók, az újjávarázsolt épület inkább turisztikai látványosság, mint templom.

A szélsőjobb ellen fogna össze Sebastian Kurz

Európai összefogást sürgetett a szélsőjobboldali terrorizmus ellen egy vasárnapi német lapinterjúban Sebastian Kurz, az ausztriai parlamenti választásokon győztes Osztrák Néppárt (ÖVP) vezetője.

Lövések a hallei zsinagógánál

Zsinagógánk kameráján láttuk, hogy egy erősen felfegyverzett, acélsisakos elkövető lőfegyverrel kísérelte meg feltörni az ajtóinkat – idézte fel Max Privorozki.

Újranyitották a vilniusi zsinagógát

Újranyitotta kapuit csütörtökön a vilniusi zsinagóga és a hozzátartozó iroda – jelentette be a litvániai zsidó közösség honlapján. Az imaházat és hivatalát két napja antiszemita fenyegetések miatt zártak be.

A test, amely megmutatkozik

Nemes Lászlótól, az erdélyi gyökerű, zalai festőművésztől már megszokhattuk a szürreális formákat, születéstől harsogó és elmúlástól fortyogó színeket. Most valódi meglepetéssel rukkolt elő.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …