Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: zugló

195 cikk 1/20 oldal

Tovább ködösít Karácsony

Karácsony Gergely továbbra is titkolja, illetve félrevezető válaszokat ad a zuglói fizetős parkolás önkormányzati kezelésbe vétele kapcsán született döntéseiről.

Fidesz-KDNP: Karácsony Gergely máris akcióba lendült

A kormánypártok zuglói frakcióvezetője arra szólította fel a polgármestert: haladéktalanul tájékoztasson arról, milyen újabb szerződéseket kötött a parkolási rendszer működtetésére.

Csak a bizonytalanság biztos Zuglóban

A korábbihoz képest feleannyi parkolási ellenőr van a zuglói utcákon, miközben a helyiek jó része nem tudja, hogy kell-e egyáltalán a lakóhelyén fizetnie a gépjárműve után.

Ismét jelölt lehet Janicsákból

Janicsák István zuglói polgármesteri ambícióit támogatná a Momentum Mozgalom XIV. kerületi szervezete – értesült a Magyar Nemzet.

Karácsony körmére égett a parkolási ügy

Háromszázezres fizetésért toboroz parkolóőröket a zuglói önkormányzat, mert holnaptól már saját alkalmazottakkal kellene ellátnia ezt a feladatot.
195 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.