Biztonságos netezésre taníthatók a gyerekek

A tanárok kész vázlatokat is letölthetnek a téma órákon való előadására – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 25. 10:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az okos netezéshez elengedhetetlen tippekkel és a tudatos tartalomfogyasztást segítő tanácsokkal jelentkezik friss edukációs kampányában a Magyar Telekom és a Da Vinci. A digitális edukációs tartalmak mellett a tanárok számára óravázlatok, a családok részére pedig izgalmas kihívások is készültek.

Életünket számos ponton – tanulás, munka, szórakozás, kapcsolattartás – megkönnyíti a digitalizáció, melynek segítségével előrébb léphetünk, ha tudatosan és jól használjuk. A gyermekeket – akik látszólag otthonosan mozognak az online térben – közös felelősségünk segíteni abban, hogy megtanulják jól és hasznosan kezelni és fogyasztani a digitális világ tartalmait.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.