Elképesztő, mit tettek a fiatallal egy játékkonzolért

El szerette volna adni, a neten felhajtott vevő pénztárca helyett fegyvert rántott – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 30. 15:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy évvel a piacra kerülésük után sem sikerült még eleget gyártani az új generációs játékkonzolokból, ami nemcsak bosszantó a termékekre vágyóknak, de a skalpolóknak is lehetőséget teremt a könnyű pénz hajszolására. Nem világos, hogy frusztrációból vagy üzleti okból, de az ABC13 szerint vasárnap meglőttek a texasi Houstonban egy 19 éves fiatalembert, aki a PlayStation 5 konzolját próbálta eladni.

Az eladó az interneten hirdette a konzolt, a magát komoly vevőnek beállító személlyel találkozót beszélt meg az adásvétel lebonyolítása érdekében. A vevő tárca helyett lőfegyvert vitt magával az üzletelés helyszínére, nem tisztázott körülmények közt meglőtte az oldalán az eladót, majd a PlayStation nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrség szerint a gyorsan kórházba szállított áldozat stabil állapotban van, a keresett támadóról nem közölt személyleírást.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.