Karácsonyi pulóvert árul a híres szoftvervállalat

Aknakeresős témát kapott az ünnepi szezonra szánt ruhakülönlegesség – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 12. 02. 7:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén sem maradt ki az ünnepi csúnya pulóveres őrület meglovaglásából a Microsoft, a tavalyi paintes után ezúttal aknakeresős témájú termékkel örvendeztette meg a nagyérdeműt. A karácsonyi bevásárlás során a termék viselői kétségtelenül kiválthatják az embertársaik maximális tiszteletét, alkalmasint az arcmaszkok árnyékából akár irigy tekintetek is villanhatnak rájuk.

A sóvárgás szerencsére indokolt: egyrészt a limitált példányszáma miatt a Microsoft aknakeresős csúnya pulcsija gyűjtői trófea, másrészt pedig 75 dollárért egyértelműen státuszszimbólum. 

Az összeg nettó 24 ezer forintot jelent, azaz szállítási költséggel, vámmal, forgalmi adóval, egyéb esetleges kutyafülével

bőven 30 ezer forint feletti végszámlára számíthatnak a Magyarországról rendelők.

Szerencsére a Microsoft nem csak kapni szeret az ünnepekkor, de adni sem restell: az aknakeresős pulóverból származó bevételéből 100 ezer dollár (32 millió forint) az AbleGamers jótékonysági alapítványhoz kerül majd, amely fogyatékkal élőknek segít a játékok elérésében, ezáltal az izolációjuk csökkentésében. 

Tavaly a Girls Who Code nonprofithoz jutott a felajánlás.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Aknakeresős pulóver (Fotó: Twitter.com/Marques Brownlee)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.