Személyes jelenlétű lehet a Mobile World Congress

Február utolsó napján kezdődhet a barcelonai mobilos kiállítás – olvasható az Origócikkében.

Forrás: Origo2022. 01. 12. 11:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten megrendezett Consumer Electronics Show után szinte nyakunkon van a következő nagy világkiállítás, a hazánkban gyakran Mobil-világkongresszus néven emlegetett Mobile World Congress. A szervező GSM Association ügyvezető igazgatója a rendezvény webhelyén közölte, hogy a tervek szerint február 28. és március 31. között klasszikus formában kerülhet megrendezésre a barcelonai show.

John Hoffman állítása szerint járványidőszakban különösen fontos a felelősségteljes vezetés, amely egyszerre inspirálja a távközlési iparág, a társadalom és a gazdaság fejlődését, miközben biztonságban tartja a közösségeket. Ebből fakadóan úgy gondolja, hogy csak a spanyol hatóságok aggályai késztethetik a tömegrendezvényes terveinek megváltoztatására a Mobil-világkongresszus szervezőit.

Magyarán, ha nem tiltják be az MWC 2022 megtartását a spanyol hatóságok, akkor idén is klasszikus tömegrendezvény lesz.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels) 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.