Újabb luxuskategóriájú monitor készül a játékosok számára

Még nem derült ki, hogy mennyibe is kerül majd a gamer luxustermék – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2022. 01. 03. 20:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén is különlegességgel készült a tehetős gamerek számára a Samsung monitorfejlesztő csapata, az Odyssey Neo G8 a világ első 4K felbontás mellett 240 Hz képfrissítési sebességre képes megjelenítője. A 32 hüvelykes megoldás 16:9 képarányt használ, így a 4K alatt 3840×2160 pixel felbontást kell érteni.

Az élőben elsőként a CES-en megcsodálhatóvá váló monitor a csúcskategóriás gamermegoldások jókora részéhez hasonlóan hajlított kijelzőt használ, ám a megszokott 1500R-hez képest kevésbé agresszív 1000R ívvel, egyméteres sugarú körhöz illeszkedik a hajlítása. A tavalyi Neo G9-ben már látott Quantum Mini-LED-panelnek köszönhetően a vevőknek jó eséllyel nem lesz panaszuk a képminőségre, a HDR-es kép kiváló visszaadása érdekében a kijelző csúcsfényereje 2000 nit, a fix kontrasztaránya pedig iparágvezető 1 000 000:1-hez.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Samsung Odyssey Neo G8 (Fotó: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.