Még ebben a hónapban befuthat az 5G-s készülék

A gyártó kínálatának csúcsát képviseli majd az új, 6,7 hüvelykes, egycsipes típus.

Forrás: Origo.hu2022. 02. 04. 10:44
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Motorola december elején mutatta be az Edge X30 csúcsmobilját, ez volt az első Snapdragon 8 Gen 1 csipes mobil, ezzel megelőzte a márka a Xiaomit. Ez a készülék azonban kizárólag Kínában volt kapható, Európába csak később, Motorola Edge 30 Pro néven jön – derül ki az Origo.hu cikkéből.

Egy megbízhatónak tartott szivárogtatói forrásai szerint a Motorola Edge 30 Pro végül februárban debütál majd a nemzetközi porond számára. Ezúttal ráadásul nem csak feketében és fehérben lesz elérhető.

A készülék 6,7 hüvelykes, 2400 × 1080-as felbontású, 144 Hz-es válaszidővel rendelkező OLED-panelt kap majd, 8/12 GB RAM-mal és 128/256 GB tárhellyel. Az 50 megapixeles fő és 50 megapixeles ultraszéles kamerát sajnos csak egy két megapixeles mélységérzékelő egészíti ki. Az előlapi kamera 60 megapixeles lehet, míg az 5000 mAh-s akkut 68 watton lehet majd tölteni (35 perc egy teljes feltöltés).

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.