Különleges mini billentyűzet érkezik

A MOUNTAIN legújabb billentyűzete egy 60 százalékos modell, a mini Everest 60. Ez új, Cherry-alapokra épített Tactile 55, Linear 45 Speed és Linear 45 mechanikus kapcsolókkal kérhető, bár szabadon cserélhetőek a Cherry 3- és 5-tűs kapcsolóival.

Forrás: Origo.hu2022. 04. 22. 9:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyári kapcsolókat ugyanakkor kézzel tesztelték a legjobb hang és működés érdekében, ráadásul testre is szabható a termék, egyenesen 10-féle új PBT gombcsomaggal.Így aztán könnyedén lehet játszani a színekkel is – írja az Origo.

Az Everest 60 ezen felül lecsatolható, bármelyik oldalra rögzíthető numerikus billentyűzettel is kiegészíthető a modularitás jegyében.A különleges, minőségi billentyűzet ára a konfigurációtól függően 140 és 210 euró között mozog.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: A billentyűzet (Forrás: Origo.hu)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.