Már 1300 játékot támogat a GeForce Now

Nagy csendben gigantikusra nőtt a felhős játékfuttató repertoárja – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo2022. 05. 16. 9:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt időszakban a felhős játékfuttató szolgáltatások közül leginkább az Xbox Game Pass Ultimate részeként elérhető xCloud és a Google Stadia kerültek jó vagy rossz okokból reflektorfénybe, a GeForce Now főként az okostévés integrációi kapcsán hallatott magáról, bár pont a napokban vált elérhetővé benne a 4K-s üzemmód.

Ez nem jelenti azt, hogy az NVIDIA szolgáltatása nem fejlődne, sőt: a közreműködésével futtatható játékok száma napokban nagy csendben elérte az 1300-at. Ezzel masszívan a GeForce Now a legtöbb játék elérésére használható felhős játékfuttató, bár cserébe nem olcsó, havi számlázással 10 euró, hathavi díjat előre kifizetve pedig 50 euró az ára, átszámolva olyan 3900 és 19 300 forintról van szó.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.