Már a böngészőnkben is játszhatunk csúcs grafikájú játékokkal

A GeForce Now már képes 1440p-s felbontás mellett 120 fps-sel streamelni a böngészőn keresztül – olvasható az Origo cikkében.

2022. 08. 22. 16:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NVIDIA újdonsággal kedveskedett a GeForce Now előfizetői számára. Aki a játék-streamingszolgáltatás legmagasabb csomagjára van feliratkozva, az immáron hozzáférhet az olyan streamekhez is, amelyek 1440p-s felbontásban, 120 fps-sel érkeznek, közvetlenül a Chrome vagy az Edge böngészők ablakából.

Ehhez csak a play.geforcenow.com oldalon kell belépni egy támogatott böngészőn keresztül, majd a GeForce Now beállításaiban kiválasztani az új felbontást és frame-rátát.

Korábban ilyen minőségben kizárólag a natív GeForce Now app segítségével lehetett streamelni Macen és PC-n, böngészőn keresztül 1080p-re és 60 fps-re volt állítva a korlát. A legmagasabb beállításokhoz mostantól nincs szükség az appra.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Nvidia)
 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.