Ingyen kérhető lesz a Shadow of the Tomb Raider

Addig is Destiny 2-es extra holmikat és egy stratégiát osztogat az Epic – írja az Origó.

Forrás: Origo2022. 08. 27. 9:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kifejezetten csendes volt a nyáron az Epic Games Store ingyenjátékos promóciója, ám hamarosan újabb nagy dobás várható az akció keretén belül. A bolt jelen pillanatban két örökre megtartható terméket kínál a PC-s játékosok számára, a 2022. augusztus 30-án délután 5 óráig kérhető Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack egy tartalmi kiegészítő a free-to-play lövöldéhez, míg a 2022. szeptember 1-jén délután 5 óráig elérhető Ring of Pain egy kártyás harcrendszert használó, roguelike stratégia.

A jövő héten újból magasabb fokozatba kapcsol a kampány, az Epic előzetes bejelentése szerint három terméket zsebelhetnek majd be a gamerek: a free-to-play Knockout City kidobós játékot elindítók ingyenes tartalmi csomagot kapnak, a harc helyett a világok felfedezését preferálók a Submerged: Hidden Depths világában merülhetnek el, a legnagyobb durranásként pedig a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition is ingyen kérhetővé válik egy hétre – olvasható az Origo cikkében.

A rebootolt Tomb Raider-trilógiát tavaly szilveszterkor már osztogatta az Epic, így az akcióit jó ideje folyamatosan figyelőknek már jó eséllyel ott lapul a játékkönyvtárukban Lara Croft három legutolsó kalandja, ám akik lecsúsztak annak idején az akcióról, azok jövő csütörtök késő délutántól legalább részlegesen bepótolhatják a mulasztást.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.