LEGO-ból rakják össze a mechanikus billentyűzetet

A Pixel nevű megoldás lett az első LEGO-kompatibilis mechanikus billentyűzet, végtelen számú testreszabási lehetőséget garantálva.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 29. 9:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MelGeek a Kickstarterre vitte a Pixel nevű mechanikus billentyűzetét, amely az első a piacon, ami kompatibilis a LEGO-val. A magyarázat szerint ez azt jelenti, hogy minden gomb felirata és kapcsolója közé LEGO került – olvasható az Origo cikkében.

Ezt pedig szabadon lehet variálni, változtatni, tehát akár a magasságát is lehet módosítani egy gombnak több LEGO-val. 

Alapból feliratos gombok járnak a termékhez, de üres alternatívát is mellékelnek. Kapcsolóból öt típus létezik, mindet a Kailh gyártja.

Maga a billentyűzet 448 x 160 x 30,5 mm-es és 1,2 kilogrammos, a hátlapot pedig szintén lehet LEGO-val díszíteni. A konfiguráláshoz külön app is van, nyolc profillal. Vezetékes, 2,4 GHz-es és Bluetooth 5.2-es csatlakozást támogat a 199 dolláros billentyűzet, amelyet januártól remélnek kiszállítani.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.