Vajon mennyire javítható az iPhone 14 Plus?

A PBKreviews darabokra bontotta az Apple iPhone 14 Plust, választ keresve arra, hogy mennyire javítható.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 16. 8:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az iPhone 14 Plus mobiltól sokat várt az Apple, elvégre mindenki nagy kijelzőt akart az utóbbi években – olvasható az Origó cikkében.

Az eddigi jelentések alapján ugyanakkor ez a legkevésbé keresett modell. 

Ennek ellenére érdekes lehet egyesek számára, így az is fontos kérdés, vajon mennyire javítható a nagyobb kijelzős, nagyobb akkus modell.

A PBKreviews darabokra bontotta az iPhone 14 Plust, hogy ezt megtudja. A látottak alapján a hátlapot itt is könnyebb leszedni a keretről, mint az utóbbi években, a belső elrendezés pedig átmenetet jelent a 14 és a 14 Pro Max között.

Az Apple-höz mérten szokatlanul javíthatónak bizonyult az iPhone 14 Plus, így a PBKreviews 10-ből 7 pontot adott a készüléknek.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.