időjárás 6°C Ambrus 2022. december 7.
logo

Megérkezett a legkönnyebb hajlítható okostelefon

Magyar Nemzet
Forrás: FEOL
2022.11.25. 09:21
Megérkezett a legkönnyebb hajlítható okostelefon

A kivételesen vékony és könnyű készülék – összehajtva 12,9 mm és 261 g – a jelenleg kapható legkönnyebb hajlítható okostelefon. 5000 mAh-s3 akkumulátora pedig a legnagyobb. Prémium külsővel, kifinomult kialakítással és

hézag nélkül hajlítható, s kinyitva egységes kijelzővel szolgál.

Szuperkönnyű zsanérját olyan technológiával készítették, ami egészben gyártja le, ennek köszönhetően pedig 92-ről 4-re (!) csökkent a támasztóstruktúra komponenseinek száma – stabilitása és állóképessége azonban nem csökkent.

Űrhajózási minőségű anyagaival a zsanér több mint 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi 100 alkalommal számolva is több mint 10 évnyi használatot jelenthet.

 

Hatalmas dupla kijelző

A meglévő hajlítható készülékek hosszú és keskeny kijelzőit felülmúlva a Magic Vs 6,45”-os képernyővel büszkélkedhet összehajtott állapotban, felhasználóbarát 21:9-es képaránnyal és 90%-os előlapi kijelzőaránnyal.

Ezekkel a sajátosságokkal könnyedén lehet tartalmat fogyasztani és szöveget bevinni. 

Kinyitva tabletszerű élményt kínál extraszéles, 7,9”-es belső kijelzővel, ami azoknak az igazi, akik zökkenőmentesen végeznének több feladatot egyszerre.

100%-os DCI-P3 színterjedelmet támogat és akár 1,07 milliárd színt kínál, így élethű és bámulatos képi világgal találkozhatnak a felhasználói. Akár 120 Hz-es képfrissítési rátájával magával ragadó élményt kapnak függetlenül attól, hogy filmeznek, neteznek vagy videójátékoznak.

A profi szemkímélő megoldásokkal teli Magic Vs dinamikus tompítást nyújt, ami intelligens és gördülékeny módon változtatja a képernyő fényerejét, csökkentve a szemek terhelését a túlzott képernyőhasználat során.

A teljes cikk, Nagy dobás a Honor Magic Vs hajlítható csúcstelefon címen olvasható a FEOL oldalán.

Borítókép: Honor Magic Vs (Fotó: FEOL)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.