Megérkezett a legkönnyebb hajlítható okostelefon

A zsanér több mint 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi 100 alkalommal számolva is több mint 10 évnyi használatot jelenthet.

Magyar Nemzet
Forrás: FEOL2022. 11. 25. 9:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kivételesen vékony és könnyű készülék – összehajtva 12,9 mm és 261 g – a jelenleg kapható legkönnyebb hajlítható okostelefon. 5000 mAh-s3 akkumulátora pedig a legnagyobb. Prémium külsővel, kifinomult kialakítással és

hézag nélkül hajlítható, s kinyitva egységes kijelzővel szolgál.

Szuperkönnyű zsanérját olyan technológiával készítették, ami egészben gyártja le, ennek köszönhetően pedig 92-ről 4-re (!) csökkent a támasztóstruktúra komponenseinek száma – stabilitása és állóképessége azonban nem csökkent.

Űrhajózási minőségű anyagaival a zsanér több mint 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi 100 alkalommal számolva is több mint 10 évnyi használatot jelenthet.

 

Hatalmas dupla kijelző

A meglévő hajlítható készülékek hosszú és keskeny kijelzőit felülmúlva a Magic Vs 6,45”-os képernyővel büszkélkedhet összehajtott állapotban, felhasználóbarát 21:9-es képaránnyal és 90%-os előlapi kijelzőaránnyal.

Ezekkel a sajátosságokkal könnyedén lehet tartalmat fogyasztani és szöveget bevinni. 

Kinyitva tabletszerű élményt kínál extraszéles, 7,9”-es belső kijelzővel, ami azoknak az igazi, akik zökkenőmentesen végeznének több feladatot egyszerre.

100%-os DCI-P3 színterjedelmet támogat és akár 1,07 milliárd színt kínál, így élethű és bámulatos képi világgal találkozhatnak a felhasználói. Akár 120 Hz-es képfrissítési rátájával magával ragadó élményt kapnak függetlenül attól, hogy filmeznek, neteznek vagy videójátékoznak.

A profi szemkímélő megoldásokkal teli Magic Vs dinamikus tompítást nyújt, ami intelligens és gördülékeny módon változtatja a képernyő fényerejét, csökkentve a szemek terhelését a túlzott képernyőhasználat során.

A teljes cikk, Nagy dobás a Honor Magic Vs hajlítható csúcstelefon címen olvasható a FEOL oldalán.

Borítókép: Honor Magic Vs (Fotó: FEOL)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.