Szétkapkodták a Microsoft idei csúnya pulóverét is

Pillanatok alatt elkapkodták a méregdrága terméket a webshopjából – olvasható az Origó cikkében.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2022. 11. 23. 11:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem képes leállni a csúnya kötött pulóverek tervezésével a Microsoft, most már biztosan hagyományt indítva minden év végi ünnepi szezonra tervez egy borzalmasan jó felsőt. Az első két évben Windows 95 és Windows XP pulcsikat készített, ezeket még csak influencereknek és a sajtó munkatársainak osztogatta, ám a gigantikus sikerükre való tekintettel a tavalyelőtti painteset és a tavalyi aknakeresőset limitált mennyiségben már a széles publikum számára is elérhetővé tette a webshopjában.

Az elmúlt években tapasztaltaknak megfelelően a Microsoft idei csúnya pulcsija is kasszasikernek bizonyult, a Clippy témájú idei modellt órák alatt elkapkodták a vállalat webshopjából. A többség által jó eséllyel ismert gemkapcsos figura a Microsoft Office 97–2003 verziók között próbált csekély sikerrel segíteni az irodai programok használatában.

Az elérhetőség esetén Magyarországra is szállított pulóver ára sokkoló, 30 500 forint, bár ebből a Microsoft csak a gyártási költséget teszi zsebre, a vételi ár maradék részét jótékonysági célra ajánlja fel. Idén az alacsony jövedelmű családokból származó fiatalok főiskolai oktatását finanszírozó College Success Foundation nonprofit kapja a csúnya pulcsiból származó bevétel javát.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Clippy témájú a Microsoft 2022-es ünnepi csúnya pulóvere (Fotó: Microsoft)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.