A népszerű kínai mobilgyártó 120 wattos GaN töltővel újíthat

A kiszivárogtatott hírek szerint a Xiaomi Mi 11 Ultra már 120 wattos GaN töltőegységet kaphat.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 06. 9:24
null
A népszerű kínai mobilgyártó, a Xiaomi egyike azon gyártóknak, amelyek a leggyorsabb töltőket igyekeznek piacra dobni a mobilokhoz. Digital Chat Station úgy tudja, hogy a közelgő Mi 11 Ultra rálicitál majd a gyártó eddigi megoldásaira, és egy 120 wattos, GaN technológiás töltőt kap majd. Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kiszivárogtatott hírek szerint a Xiaomi Mi 11 Ultra már 120 wattos GaN töltőegységet kaphat. A népszerű kínai mobilgyártó, a Xiaomi egyike azon gyártóknak, amelyek a leggyorsabb töltőket igyekeznek piacra dobni a mobilokhoz. Digital Chat Station úgy tudja, hogy a közelgő Mi 11 Ultra rálicitál majd a gyártó eddigi megoldásaira, és egy 120 wattos, GaN technológiás töltőt kap majd – olvasható az Origo cikkében.

A népszerű kínai mobilgyártó, a Xiaomi egyike azon gyártóknak, amelyek a leggyorsabb töltőket igyekeznek piacra dobni a mobilokhoz. Digital Chat Station úgy tudja, hogy a közelgő Mi 11 Ultra rálicitál majd a gyártó eddigi megoldásaira, és egy 120 wattos, GaN technológiás töltőt kap majd.
Fotó: PEXELS

120 wattos töltője már tavaly is volt a Xiaominak, akkor a Mi 10 Ultra mellé járt az – igaz, később kiderült, hogy valóban megtévesztő az érték, a vártnál jóval gyengébb az adapter.

A mostani viszont már GaN töltő lehet a szivárgások szerint, ami azt jelenti, hogy nem csak kisebb lesz az eddigieknél, de sokkal hatékonyabb és hidegebb is. Ilyen töltőt kaphat állítólag a közelgő Black Shark 4 gamermobil is.

A Xiaomi pedig piacra dobhat hamarosan egy 67 wattos, GaN technológiás gyorstöltőt is azoknak, akik új adaptert keresnek.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.