Itt a megoldás, ha unja a dalszövegek állandó keresgélését

A YouTube mobilappjaiban egy ideje már elérhető a hasznos extra.

Forrás: origo.hu2020. 09. 21. 11:07
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazánkban is különösen népszerű Spotify egyik rendkívül bosszantó hiányossága, hogy csak olyan három tucat országban hajlandó mutatni a felhasználók számára a dalszövegeket, javában dél-amerikai és ázsiai államokról beszélünk.

Legjobb tudomásunk szerint semelyik európai országban sem érhető el a funkció.

A rivális YouTube Music már nem szenved ettől a problémától, idén márciusban elsőként a mobilappjaiban vált globálisan elérhető a dalszövegek kijelzése, a napokban pedig a böngészős felületén is bemutatkozott a funkció.

A szövegek előhozásához csak át kell váltani a dalok lejátszásakor megjelenő felületen a „dalszövegek„ fülre.

Természetesen nem minden zeneszámnál képes dalszöveget mutatni a YouTube Music: időnként a legnagyobb slágerekét sem ismeri, máskor viszont abszolút rétegzenék esetében is működik.

Az ismert dalszövegek köre folyamatosan bővül, ám időnként nem lehet megúszni internetes keresés nélkül a kívántak előhalászását.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.