Negyedóra alatt feltöltenek majd a kínai gyártó új gamermobiljai

Hitelesítették a Xiaomi Black Shark 4 és a Black Shark 4 Pro 120 wattos töltőjét.

Forrás: ORIGO.HU2021. 02. 27. 19:24
null
Xiaomi Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kínai Xiaomi hivatalos kedvcsináló keretében szellőztette meg, hogy a Black Shark 4 és a Black Shark 4 Pro gamermobiljai egyaránt 120 wattos töltésre lesznek képesek. A 4500 mAh-s akkumulátort 15 percen belül teljesen képes lesz feltölteni az adapter. A 3C időközben már hitelesítette is az MDY-12-ED jelzésű töltőt – olvasható az Origo cikkében.

Negyedóra alatt feltöltenek majd a kínai Xiaomi új gamermobiljai. (A kép illusztráció.)
Fotó: Pixabay

A Black Shark 4 okostelefonokba a Qualcomm Snapdragon 888-as lapkáját építik be, várhatóan 8 és 12 GB RAM-mal. A képernyő felbontása 2300×1080 lehet a Google Play Console tanulsága szerint. A TENAA adatbázisa felfedte, hogy 6,67 hüvelykes lesz a panel átmérője, a készülék vastagsága pedig 10,3 mm.

Azt még mindig nem tudni, hogy az új Black Shark okostelefonok mikor debütálnak. Eddig márciusról pletykáltak, és vélhetően nem is halaszt a Xiaomi, hiszen a rivális Red Magic 6 széria és a ROG Phone 5 március 4-én és 10-én mutatkoznak be.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Az egyik kínai csúcsmobil is hatalmas akkumulátort kaphat

Belső források szerint 5000 mAh-s energiaforrást épít a Xiaomi a Mi 11 Pro csúcsmobilba.

Nagyon sok híradásban merült már fel a Xiaomi Mi 11 Pro, amelyet várhatóan hamarosan, még februárban bemutat a kínai gyártó mint topligás csúcsmobilt. Eddig arról lehetett hallani, hogy 4700 mAh-s akkumulátort épít bele a cég, de egy belső forrás most azt mondja, hogy hozzáfért egy mérnöki mintához, amelybe valójában 5000 mAh-s energiaforrást építettek – olvasható az Origó cikkében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.