Asztrológia: Ezt hozhatja életünkbe március első hete

Érzelmileg sok feszültséggel kell számolnunk, de a Mars az Ikrekbe lép, és sok jó megoldáshoz vezet bennünket. Általános heti horoszkóp az astronet.hu oldalon.

Forrás: astronet.hu2021. 03. 01. 13:41
null
Nem mindegy, hogyan hat életünkre a csillagok állása Fotó: Komka Péter Forrás: MTI/Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei március első napján, hétfőn a Hold trigont alkot a Szaturnusszal, most józanság és praktikus életszemlélet jellemző mindannyiunkra. Nincs kedvünk a könnyed eszmecserékhez, inkább arra figyelünk, hogy felelősségteljesen végezzük a munkánk. Megvan az egyensúly a személyes igényeink és a szakmai életünk között. A napi rutinjaink óramű pontossággal működnek. Jó alkalom mindenre, ami önfegyelmet igényel, üzleti ügyekben nagyon pontosan számolhatunk, és a jó üzletkötés sem marad el.

Valószínűleg érzelmileg a konzervatív értékeket tartjuk szem előtt. Itt az ideje, hogy tanácsot vagy támogatást kérjünk az idősebbektől.

Intenzív érzések

Kedden a Hold kvadrátot alkot a Plútóval, az érzelmek és a kapcsolatok másokkal valószínűleg intenzívek lesznek.

Akikhez érzelmileg mély kötődésünk van, azokkal konfliktusaink lehetnek.

Ez lehet az érzelmi és hatalmi harcok ideje, amikor is az érzelmi zsarolás, a bűntudatkeltés és a féltékenység lehet az eszközünk az érzelmek kiprovokálására. A Hold / Plútó kombinációk fő témája az érzelmi zsarolás.

Szerdán a Hold a Skorpió jegyéből szembenáll az Uránusszal, amit a Vénusz old, a Szaturnusszal Tkvadrátban. Ez egy roppant összetett konstelláció, magában rejti a jót, de nehézségekbe is ütközhetünk. Ez általában a családi felfordulások időszaka. A mindennapi élet rutinjai valószínűleg felborulnak, és ezek a változások idegesíthetnek bennünket, különösen, ha általában nem kedveljük a változásokat. Azok a típusú emberek, akiknek szüksége van az izgalomra, jobban viselik ezeket a napokat, de akik nyugalomra vágynak és biztonságra, azok most szeretnének lefutni a térképről.

Ez egy olyan időszak, amikor a felelősségünk és a szabadságigényünk összeütközik.

Előfordulhat, hogy kénytelenek leszünk elfogadni a nehezebb munkakörülményeket a biztonság kedvéért, vagy lemondhatunk egy munkát, hogy elkerüljük a stresszt. De az is lehet, hogy megtartunk egy régi munkát, mert bizonytalan egy új munkahely találása.

Az Uránusz képes arra, hogy alkalmazkodni tudjon a folyamatosan változó körülményekhez, de a Szaturnusz hatására nem könnyen birkózunk meg a változással.

A Mars az Ikrekbe lép

Március első csütörtökjén a Mars átlép az Ikrek jegyébe, körülbelül hat hétig itt marad, ilyenkor sokoldalúbbak és rugalmasabbak, de kevésbé határozottak vagyunk, és nehezen összpontosítunk. Mentális energiáink lényegében határtalanok, valószínűleg ilyenkor naponta találunk új utakat, megoldásokat a problémáinkra.

Vágyaink iránya gyorsan és gyakran változik és a szokásosnál könnyebben eltéríthetőek vagyunk.

Nemi vágyainkra hatással vannak az intellektuálisan ösztönző beszélgetések.

Nem mindegy, hogyan hat életünkre a csillagok állása Fotó: MTI/Komka Péter

Pénteken a Merkúr a Jupiterrel konjunkciót alkot, ennek a konstellációnak meglehetősen kedvező tranzitnak kell lennie, különösen mindenféle üzleti és kereskedelmi tevékenység esetében. Nagyszerű, ha ötleteket kínál az üzleti terjeszkedéshez, mivel most már tisztábban látjuk a jövőt.

Védjük ki a negatív hatásokat

Szombaton a Hold a Nyilas jegyéből kvadrátot vet a Neptunuszra, megnövekedett érzékenységünk arra késztet bennünket, hogy rossz energiát nyerjünk el másokból ezen tranzitban. Valószínűleg megtévesztenek bennünket vagy kihasználnak, ez ellen védekeznünk kell. Furcsa és zavaros érzéseink lehetnek.

A reális szemlélet most bármiben lehetetlennek bizonyulhat. Előfordulhat, hogy más emberekkel kapcsolatos elképzeléseink nagyon pontatlanok.

Vasárnap a Hold Trigonban áll az Uránusszal, a mai napon valószínűleg kalandra vagy izgalomra vágyunk. Néha ez az időszak kellemes meglepetést, egy régi barát véletlenszerű megjelenését vagy valami hasonlót hoz, ami egy időre kiszabadít bennünket a hétköznapokból.

A március első hetének horoszkópjáról szóló eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.