Hurrá, itt a tavasz, ehetjük a salátákat! Nem mintha manapság nem lehetne egész évben csomagolva kapni a legkülönfélébb salátamixeket, de az tény, hogy ilyenkor a legfrissebbek, a legvitamindúsabbak, és nem mellékesen, ilyenkor esnek a legjobbak. A bikiniszezon közeledtével pedig most hasznosabbak az étrendben, mint bármikor máskor. Mivel a salátákat alapvetően nyersen fogyasztjuk, a hőre érzékeny, vízben oldódó vitaminjaik, mint a B- vagy a C-vitamin, tökéletesen ki tudják fejteni hatásukat, rostanyaguk elősegíti megfelelő az emésztést, és lúgosító hatásuk révén segítik a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását. Próbálj ki minél többfélét, minél több módon – olvasható a diétaésfitnesz.hu cikkében.
Újabb tanú vallott a Lakatos Márk-ügyben