4 tökéletes őszi kutyás kirándulóhely

Akár rövidebb, a fővároson belüli, akár hosszabb őszi kirándulásra indulnánk kedvencünkkel, a Petplace mutat néhány szuper lehetőséget.

Forrás: petplace.hu2021. 10. 04. 13:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két szuper hely a városon belüli őszi kutyás kiránduláshoz

Ha csak a délutáni sétaútvonalat cserélnénk valami másra, akkor általában igyekszünk olyan helyet találni, ahol viszonylag nagy zöld területen akár el is engedhetjük a kutyát. Ebből a szempontból hibátlan megoldás a Hajógyári-sziget: kutyusunk itt kedvére szaladgálhat, szimatolhat sünök és mókusok után. Emellett szinte bárhol megállhatunk azért is, hogy kicsit tanítgassuk.

Másik kedvenc helyünk lehet a Hármashatár-hegy, ami mindig kellemes élmény: mind a kutyások, mind az ott kiránduló családok nagyon kedvesek, aranyosak, jókedvűek. A naplemente pedig mesébe illő!

 

Két remek úti cél, ha Budapest közelében kirándulnánk

Ha a városon kívül szeretnénk túrázni egyet, és a kutyának nem okoz gondot az sem, ha szintemelkedés is van az útvonalban, akkor a Dera-szurdok lehetnek a megfelelő uticél. Mesébe illő kirándulóhely, ahol egy 4 km-es túrát tehetünk.

Ha kicsit több autózás is belefér, akkor ruccanjunk át Gántra, ahol fantasztikus "marsbéli tájon" sétálhatunkk, és fedezhetjük fel a Bauxitföldtani Parkot, illetve azt a látványos vörös vidéket, amit a külszíni fejtéssel érhetünk el. Ez egy hosszabb kirándulás, de nagyon megéri!

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Unsplash

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.