Trendi sportok, amik az elmúlt években lettek népszerűek

Néhány éve még csak nem is hallottunk róluk, manapság pedig már szinte minden városban kipróbálható, sőt rendszeresen gyakorolható, igazán trendi sportokat gyűjtöttünk össze nektek, hátha megjön a kedvetek egy kis mozgáshoz – írja a That's life.

Forrás: thatslife.hu2021. 10. 17. 19:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Spartan

Ez az az akadályokkal teli futás, ahol garantáltan egy merő sár és mocsok leszel, mire a pálya végére érsz. Manapság havonta rendeznek valahol versenyt, többféle pályán is kipróbálhatod magad. 

Gördeszkázás

Ami nemrég még csak hobbinak volt jó, az mostanra olimpiai sportággá érett. Egykor az aszfalton hajtottuk a deszkát, ma már van itt minden, skateboard, longboard, elektromos gördeszkák, csak bátorság is legyen, no meg némi tudás és gyakorlat sem árt. 

Sárkányhajózás

Az egyik a dobot üti, a többiek eveznek, ahogy csak tudnak. Biztosan te is láttál már folyóvízen, cifra hajókban ülő csapatokat, akik ütemre eveznek. Hatalmas móka, bár azért nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik, ha egyáltalán annak látszik. Csapatépítésnek is kiváló! 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.