Bringával ugratott a telefonra az extrém sportoló

A skót Danny MacAskill különleges módszerekkel tesztelte az Apple-termékek tokjait, amelyek jól bírták a látványos kísérletet – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CsupaSport2022. 04. 06. 18:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kerékpároskörökben óriási népszerűségnek örvend Danny MacAskill, aki egyszer különös módját választotta a nyaralásnak, máskor bebizonyította, hogy a bringázás a négy fal között is lehet élvezetes, de megmutatta, hogyan csobban kerékpárjával a Csendes-óceánba.

Legnépszerűbb YouTube-videóit több millióan nézték meg, ráadásul a skót extrém sportoló idei első videójában sem hazudtolta meg magát, és újabb formabontó ötlettel rukkolt elő.

Az Apple termékeihez gyártott ütésálló tokokat tesztelte – természetesen a kerékpárjával. 

A sajátos kísérlet lényege, hogy Edinburgh utcáin különböző magasságokból ugrott rá bringájával a telefonokra, Ipadre és Macbookra, nyilvánvalóan abban bízva, hogy az általa is évek óta használt termékek tokjai valóban strapabírók. Merthogy a cég régóta úgy hirdeti magát, hogy ezek extrém körülmények között is védik az eszközöket.

Ennél persze kicsit összetettebb és izgalmasabb volt a kísérlet, amihez kellett Danny MacAskill kreativitása is. A videón is látható, hogy kisebb tömeg vette körül, miközben a jól ismert piros telefonfülkék tetejéről ugrott rá az Apple népszerű termékeire.

Ennél is izgalmasabb volt, amikor a Macbookot használta rámpának egy ugratáshoz, vagy amikor tizenöt egymás mellé sorakoztatott telefon tetején gurult végig.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: YouTube)


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.