Nem csak nyáron lehet csúszdázni ezen a strandon

Jön a jó idő, lassan tele lesznek strandok, de három amerikai snowboardos videóban mutatta be, hogy a csúszdaparkokat télen is lehetne hasznosítani – olvasható a Csupasport cikkében.

Forrás: Csupasport.hu2022. 04. 14. 9:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány éve három amerikai srác, Toby Miller, Red Gerard, és az öccse, Brendan gondoltak egyet és belógtak New Jersey-ben egy strandra csúszdázni. De nem ám a szokásos módon, amire már csak azért sem volt lehetőség, mert mindez januárban történt – derül ki a Csupasport.hu cikkéből.

Rajtuk kívül egy lélek sem volt a Mountain Creek’s Action Parkban, és víz ugyan egyik medencében sem volt (legalábbis a hagyományos formájában), mégis sötétedésig csúszkáltak és remekül szórakoztak.

Arról azóta sincs információ, hogy a strandok vezetői meglátták-e a lehetőséget a fiúk ötletében.

Borítókép: képernyőkép (Forrás: Youtube)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.