Nyáron síelne vagy snowboardozni? Megoldható!

Íme a világ legkedveltebb zárt télisport-komplexumai, amelyek közül mindegyik vonzó lehet a sí és a snowboard szerelmeseinek – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CsupaSport2022. 07. 11. 15:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár évről évre népszerűbb a síelés és a snowboardozás, a téli sportágakat a legtöbben még mindig a hideg, téli hónapokkal és a hófedte hegyekkel azonosítják. Pedig manapság, amikor már mesterséges szörfmedencéket is kialakítanak, sincs semmi akadálya, hogy zárt sípályákat hozzanak létre olyan helyeken, ahol egyébként odakint tombol a hőség.

Ski Dubai

Még szép, hogy Dubaiban is van zárt síkomplexum, ami nem nélkülözi a luxust, és az öt pálya közül bárki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt – feltéve, hogy van elég pénze. Az, hogy állandóan mínusz négy fok van, nem annyira meglepő, az már inkább, hogy pingvinekkel is lehet találkozni, és a 22 500 négyzetméteres komplexumban állandóan friss hó biztosítja a tökéletes élményt. Mellesleg nemcsak síelni és snowboardozni, hanem bobozni is lehet, ha valaki arra jár.

Alpinecenter Wittenburg

A fenti kettőhöz képest viszonylag régi létesítményről van szó, ugyanis 2006-ban épült. Hátránya, hogy az oldalán található információ szerint csak októberben nyit, előnye viszont, hogy a Dubaiban és Kínában található épülethez képest jóval közelebb van, így a magyar családok sokkal könnyebben közelíthetik meg. Természetesen itt is van szálloda, étterem, edzőterem, sőt, bowlingpálya és külön gyereksarok is, hogy minél tökéletesebb legyen az élmény.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.