A postánál is nyomoznak

Nyomozás indult, a hatóságok a postánál is eljártak. Egyelőre nem tudni, ki tett feljelentést.

MTI
2016. 06. 09. 18:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozó hatóságok arról tájékoztatták a Magyar Posta Zrt.-t, hogy szerdán a Magyar Nemzeti Bank feljelentése alapján csalás gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomozást indítottak, amely során a Magyar Postánál is eljártak – tájékoztatta a társaság csütörtökön az MTI-t.

A Magyar Posta vezetése mindenben együttműködik a rendőrség munkatársaival – hangsúlyozta közleményében a Posta. Hozzátették, folyamatban lévő ügyről van szó, ezért a postának nem áll módjában további információkat megosztani.

Binder István, a jegybank felügyeleti szóvivője azonban később az MTI-nek azt nyilatkozta: „nem igaz az a hír, amely szerint a Magyar Nemzeti Bank tett volna feljelentést akár a Magyar Postával, akár az FHB Jelzálogbankkal szemben a jelzálogbank jegybanki vizsgálatának ügyében”.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.