Gerendai mostantól tengerpartot is üzemeltet Budapest mellett

A bányató az elképzelések szerint strandként üzemel, de folyamatosan bővülnek majd a szolgáltatások.

MNO
2016. 07. 13. 16:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sajtó már bejárhatta a Sziget egyik vezérének legújabb projektjét, a csütörtökön a nagyközönség előtt is „megnyíló” Lupa-tavat. „Igen, pont amikorra a vihart mondják” – mondta el a Hvg.hu-nak Gerendai, aki a beszámoló szerint hosszú távra tervez.

De először is nézzük, hogy mire számíthatnak a közeljövőben a vendégek: homokos part, fokozatosan mélyülő víz, gyerektó, strandsportokra alkalmas pályák, napozóstégek, valamint egy koktélozó is lesz. A budapesti árakhoz képest elég jutányosan: egy felnőtt, egész napos jegy 2000 forint lesz, egy gyermek pedig 1000 forintért juthat be, egy családjegy pedig 5000-et kóstál (két felnőtt és két gyermek). De az ígéretek szerint lesz egy 17 óra után váltható, úgynevezett sunset-jegy is, valamint terveznek egy fapados részt is, ahol kevesebb lesz a szolgáltatás, de olcsóbbak lesznek az árak.

A jelenlegi fejlesztést startkőnek tekintik, az egész tavat körbeépítenék, „organikusan”, magyarán Gerendaié lenne a hely, ahova szolgáltatókat csábítana. Ezek között lenne egy wakeboard-pálya, kutyás strand, horgászrész, búvárkodás, de a nudistáknak is fenntartanának egy részleget.

A jelenlegi szerződés szerint Gerendai csak bérli a helyet, de később meg is vásárolhatja, ami további fejlesztéseket hozhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.