Lemondott a szállodaszövetség elnöke

Tizenöt év után távozik a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöki tisztségéről Niklai Ákos.

MNO
2016. 12. 27. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Személyes okokra hivatkozva 2016. december 31-ei hatállyal lemondott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöki tisztségéről Niklai Ákos – írta meg a Turizmus.com. A szakember a lemondását bejelentő levelében így fogalmazott: „Nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt több mint 15 év alatt hozzájárulhattam a szövetség növekedéséhez és megerősödéséhez, stratégiai fejlődéséhez, eredményes kommunikációjához, partnerségi kapcsolatainak kialakításához, az éttermek integrálásához, sikeres lobbitevékenységéhez, európai elismertségéhez, valamint a nemzeti marketingtevékenység segítése révén is a vendégforgalom jelentős bővítéséhez.”

Ma az egyesület hazánkban az egyik legelismertebb, legnagyobb reprezentativitású szakmai szövetség, egyben megkerülhetetlen a turizmus területén – közölte Niklai Ákos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.