A fővárosban is építkezhet a Puch-közeli cég

A BVSC-től is nyert egy 54 milliós megbízást.

MNO
2017. 03. 20. 18:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyreigazítás

Valótlanul állítottuk 2017. március 20-án a „A fővárosban is építkezhet a Puch-közeli cég” címmel megjelent cikkben, hogy a Vabasze Kft. Puch László érdekeltségébe tartozik. A valóság ezzel szemben az, hogy a Vabasze Kft. nem tartozik Puch László érdekeltségébe. Puch László sem a Vabasze Kft.-t, sem a Vabasze Kft. közvetlen, illetve közvetett tulajdonosait nem ismeri. A Vabasze Kft.-vel és tulajdonosaival sem Puch László, sem Puch László családja, sem a Puch László tulajdonába tartozó gazdasági társaságok nem álltak és nem állnak kapcsolatban. A Vabasze Kft., illetve a Vabasze Kft. tulajdonosainak tevékenységéről Puch László nem rendelkezik információval. A tévedésért elnézést kérünk.

Nemcsak a jegybanki alapítványtól kapott megbízást a Puch László volt MSZP-s pártpénztárnok érdekeltségébe sorolt cég, a Vabasze Kft., hanem a BVSC-től is nyert egy 54 milliós üzletet – írja a Hvg.hu. Utóbbiról most márciusban tették közzé a határozatot: összesen hárman pályáztak, a feladat 54 millió forint plusz áfáért egy parkoló építése.

A BVSC-Zugló elnöke a fideszes államtitkár, Szatmáry Kristóf.

Korábban az Átlátszó vezette le, hogyan kapcsolódik ez a cég az MSZP volt pártpénztárnokához, Puch jobbkezének a fia külföldi cégeken keresztül tulajdonos a társaságban – teszi hozzá a Hvg.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.