Újabb szállodabiznisszel bővült a Mészáros-portfólió

Új szállodacéget alapított a felcsúti polgármester egyik családi vállalkozása.

MNO
2017. 03. 17. 5:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ötvenmillió forint alaptőkével Pollux Hotel Zrt. néven szállodacéget alapított Mészáros Lőrinc egyik családi vállalkozása, a Mészáros Gasztro Kft. – írja a Hvg.hu. A részvénytársaság vezetésével a kempinskis, hunguestes múlttal rendelkező Somlyai Zoltánt bízta meg a felcsúti polgármester.

A portál emlékeztet: Somlyai jegyzi a Mahart-székházban tavaly nyáron bejegyzett szállodacéget, a Pannon Tessera Hospitalis Zrt.-t is, amit a közelmúltban ingatlanhasznosítóvá alakították. Sajtóhírek szerint az ingatlan a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak az üzleti köreihez kapcsolódik.

A Hvg.hu szerint Magyarországon nem, de a svájci Zermattban létezik egy Hotel Pollux nevű szálloda, amely egy négycsillagos alpesi vendéglátóhely a 4478 méter magas Matterhorn csúcs közelében. Egyelőre a névazonosságon túl azonban semmi sem utal arra, hogy a felcsúti székhelyre bejegyeztetett Pollux Hotelnak köze lenne a svájci szállodához.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.