Irodaházzá alakul a pesti szellempláza

Itt vannak a látványtervek.

MN
2017. 04. 24. 10:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Irodaházzá varázsolja a korábban kereskedelmi ingatlanként működő Material Center épületét a Róbert Károly körútnál a Wing, így építészeti és funkcionális szempontból egyaránt megújul. A több mint 20 ezer négyzetméteres épület Skylight City néven születik újjá. Az előkészítő munkák elkezdődtek, az épületben már jelenleg is lehetőség van irodák bérlésére – írja közleményben a Wing.

„A Skylight City munkálatai során a belső részek teljes egészében átalakulnak, a külső homlokzati elemeken pedig új karaktert tükröző, minőségi fejlesztés valósul meg” – teszik hozzá.

Az épület egyébként 2006-ban lakberendezési áruházként nyitott meg, később outletplázaként kezdték hirdetni, ebből azonban végül nem lett semmi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.