Újabb milliárdok landoltak kormányközeli cégeknél

A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda kötötte a szerződéseket.

MN
2017. 05. 12. 6:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem tizenegymilliárd forint értékű szerződést kötött az utóbbi néhány hónapban a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda (MK) „az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatok ellátására” – írja a Népszava a kormány oldalán közzétett adatokra hivatkozva. Tízmilliárdra a Balásy Gyula vezette New Land Media Reklám Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. szerződött, míg a fennmaradó tételt a Csetényi Csaba által irányított Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft. konzorcium vitte el.

A lap azt írja, a Kormány.hu oldalon az MK tette közzé a szerződéseiről szóló dokumentumokat, amelyekből kiderül: a Balásy Gyula vezette New Land Media Reklám Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. egyrészt egy 7,8 milliárd forintos bizniszt nyert el az említett célokra, amely megállapodás február 15-től december 5-ig tart. Ezenkívül hasonló „szolgáltatásra” egy 1,9 milliárd forintos üzletet is nyélbe ütöttek a január 4. és december 5. közötti napokra. Azonban még ezzel sem ért véget a New Land jó szériája, „komplex stratégiai kommunikációs feladatok ellátása” címen ugyanis egy 85 millió forintos szerződést is sikerült tető alá hoznia.

Ezenkívül a Csetényi Csaba által irányított Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft. kettős is egy komoly szerződéssel lett gazdagabb. Ugyancsak „az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatokra” ez a konzorcium is elnyert – 2016. november 29. és 2017. augusztus 10. közötti időszakra – egy 1,14 milliárdos megállapodást – írja a Népszava.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.