Nyolcvan százalékkal drágul a csomagautomata-szolgáltatás a postánál

Több tíz millió forintos nagyságrendű fejlesztést hajtanak végre a hálózatban.

MN
2017. 10. 02. 6:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2017. október elsején változik a csomagautomata-szolgáltatás lakossági ára: az eddigi 490 forint helyett – amely a szolgáltatás bevezető ára volt – 889 forint lesz – írja a Portfólió.

A portál szerint a posta egyúttal több tíz millió forintos nagyságrendű fejlesztést hajt végre még az idén a csomagautomata-hálózatában. 

A tíz kijelölt automatán jelenleg 760 rekesz van, a bővítés után pedig több mint 1200 lesz. Az egyes csomagautomaták rekeszbővítése eltérő lesz, a mértéke függ az adott automata helyétől és forgalmától, így például lesz olyan csomagautomata, amelynek 80 százalék fölötti mértékben nő majd a kapacitása. A tíz automata többsége a fővárosban, a város legforgalmasabb részein helyezkedik el, a kihasználtsága az utóbbi hónapokban gyakran elérte a 100 százalékot. 2018-ban várhatóan folytatódik az automaták bővítését célzó beruházás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.