Zánkán készülnek valamire Mészáros Lőrincék

Titokban valamilyen nagy dobást készíthetnek elő.

MN
2017. 10. 18. 15:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mészáros Lőrinc cége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. nemrég vett olyan borászatokat, amelyeknek Zánkán is van telephelyük, de úgy tűnik, máris valami nagy dobásra készül, ráadásul titokban – írja az Index.

A portál kiszúrta, hogy a zánkai önkormányzat honlapján a szeptember 20-i ülés ismertetőjénél az áll, pár napirendi pont után áttértek zárt ülésre, és úgy tárgyalták meg a maradék ügyeket – az egyik ilyen a Búzakalász 66 és a település között kötendő településrendezési szerződéstervezet megvitatása volt. Ilyen szerződést egyébként általában akkor kötnek, ha egy telek tulajdonosa valami nagy fejlesztésre készül, és emiatt átvállal bizonyos kötelezettségeket vagy azok finanszírozását a falutól. 

Az Index szerint a településen azt beszélik, hogy már az előző tulajdonos, Demján Sándor is borhotelt akart nyitni, de az végül nem valósult meg, és szerintük most Mészáros Lőrinc is erre készül. Remélik, hogy a gazdasághoz vezető, rossz állapotban lévő utat (is) felújítja majd Mészárosék cége. Abban bíznak, hogy az új borhotel jót tesz majd Zánkának – teszi hozzá a portál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.