Most már biztos: lecsap a Lidl a CBA-kra

Hét CBA üzlet üzemeltetési jogát veszi át a német kiskereskedelmi lánc.

MN
2017. 12. 12. 16:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét CBA üzlet üzemeltetési jogát veszi át a Lidl. A változás az ürömi, a veresegyházi, a szadai, a budapesti Ferenciek terei, a Blaha Lujza téri, a máriaremetei és az Arany János utcai Arany-Herceg üzleteket érinti – derül ki a német kiskereskedelmi lánc a Gazdasági Versenyhivatalnál december 11-ei dátummal közölt bejelentéséből.

Korábban a Portfolio értesülése alapján beszámoltunk arról, hogy eladja üzleteinek egy részét a milliárdos magyar üzletember, a CBA-alapító Baldauf László. A fenti üzletek között vannak tehát azok is, amelyekkel kapcsolatban egy héttel ezelőtt felröppent a hír, hogy Baldauf László átadja őket a Lidlnek.

A Portfolio a Blaha Lujza téri és a Ferenciek terei Príma átadásáról írt, ezt akkor Baldauf a Független Hírügynökségnek tagadta. Azt viszont megerősítette, hogy tárgyal a német üzletlánccal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.