Rekordmennyiségű közpénzt kap a felcsúti fociakadémia

5,4 milliárd forintnyi taópénz üti a markát az Orbán Viktor által életre hívott alapítványnak.

MN
2017. 12. 18. 14:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mégsem 2,3 milliárd forintot, hanem több mint kétszer ennyi közpénzt irányíthat magához ebben az idényben az Orbán Viktor által életre hívott Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány.

A G7 cikke szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség taótámogatásokat összegző adatbázisában a múlt hét pénteken jelent meg az első adat 2,3 milliárd forintról, hétfőre azonban módosult a szám: a tényleges támogatás az eredeti összegnél is bő 3 milliárddal több, csaknem 5,4 milliárd forint.

Ez a pénz felcsúti mércével is jelentős, duplája az eddigi rekordjuknak. Az alapítvány a legtöbb adóforintot mostanáig az előző szezonban zsebelte be, akkor 2,9 milliárdból gazdálkodhatott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.