Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Már a Kokárdás márka is az Aldinál van

Tulajdonjogot szereztek egy magyar brandben. A vételár üzleti titok.

MTI
2018. 02. 16. 10:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. megvásárolta az Alföldi Tej Kft. Kokárdás márkáját, így hazai története során először szerez tulajdonjogot egy magyar brandben – jelentették be pénteken egy székesfehérvári sajtótájékoztatón.

Bernhard Haider, az Aldi Magyarország ügyvezető igazgatója emlékeztette a jelenlévőket, hogy az Alföldivel 2015-ben kezdték forgalmazni kizárólag magyar tejtermelőktől származó tejből a magyar fogyasztói igényekhez alakított Kokárdás termékeket. A márkanév alatt 12 terméket kínálnak, de szeretnék tovább bővíteni a kínálatot – tette hozzá.

Kérdésre válaszolva elmondta: olyan árucikkek is bekerülhetnek a körbe, amiket az Alföldi nem tud gyártani, de más gyártók képesek az elvárt színvonalat teljesíteni.

Mélykuti Tibor, az Alföldi Tej ügyvezető igazgatója közölte: tíz éve dolgoznak együtt az Aldival, és mára stratégiai partnerek lettek. Az MTI-nek a vételárra vonatkozó kérdésére annyit mondtak: üzleti titok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.