Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Rekordévet zárt a Széchenyi Programiroda

A programiroda közreműködésével elnyert és szerződött uniós pályázatok száma meghaladta a hatezret.

MN
2018. 02. 08. 10:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rekordévet zárt a legnagyobb állami tanácsadócég: az uniós pályázati kiírások felpörgése miatt egymásnak adták a kilincset a Széchenyi Programiroda ügyfelei 2017-ben – olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

A társaság tavaly 350 tájékoztató rendezvényt tartott az uniós támogatási lehetőségekről és 43 000 pályázóval vagy a pályázatok iránt érdeklődővel lépett kapcsolatba. A programiroda közreműködésével elnyert és szerződött uniós pályázatok száma meghaladta a 6000-et. A társaság szakértői mintegy 9400 projekt megvalósításában adtak segítséget.

Schultz Gábor, a Széchenyi Programiroda ügyvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy közszolgáltatóként összességében mintegy 1000 milliárd forint fejlesztési forrás magyar gazdaságba történő eljuttatásában működött közre a társaság 2017-ben.

A Széchenyi Programiroda 61 ügyfélszolgálati ponton, 180 tanácsadóval áll a pályázók és a pályázni vágyók rendelkezésére. A társaság szolgáltatásai a pályázati ötletadástól, a megvalósításon át a projektzárásig szinte minden területre kiterjednek és bárki számára teljesen ingyenesek – zárul a kommüniké.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.