Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Beszállt az OTP Mészáros Lőrinc birodalmába

Komoly részesedést szerzett az OTP Mészáros Lőrinc cégbirodalmában.

MN
2018. 03. 12. 14:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az OTP-csoport, konkrétan az OTP Ingatlanbefektetési Alap 5,92 százalékos érdemi kisebbségi részesedést szerzett az ingatlanportfóliót birtokló, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségei közé tartozó Appeninn Nyrt. tőzsdei társaságban – szúrta ki az Index a budapesti értéktőzsde honlapján megjelent közleményt. A lap szerint a befektetést alighanem távlatosan is érdemes értékelni, hiszen

Akármi is a legnagyobb magyar bankcsoport terve a társasággal, a hír pezsgést vitt a Portfólió.hu Appenin-topikjába. Az itt kommentelő, zömmel tőzsdei kisbefektetők egy részének a véleménye szerint az árfolyam-növekedés elől ezzel elhárul minden akadály. 

Az irodaházakat, logisztikai ingatlanokat tulajdonló, illetve üzemeltető Appeninn részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémiumkategóriájában kereskednek, a papírok éves minimumára 207, legmagasabb ára pedig 1173 forint. A társaság legutóbb egyebek mellett azzal került be a hírekbe, hogy  2,2 milliárd forintért A kategóriás irodaházat vásárolt az Andrássy úton.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.