Ismerős is, meg nem is a Gyál külterületén található Galopp Major azoknak, akik régen nem jártak errefelé, mert bár az étterem kívülről és belső dizájnjában is majdnem ugyanolyan, mint évekkel ezelőtt, az étlap egyértelmű és radikális változásról tanúskodik. A többtucatnyi hagyományos magyar fogást tartalmazó, jól bevált csárdaételsort egy sokkal szűkebb, alig húsz tételből álló étlapra cserélték, olyan különlegességekkel, mint a konfitált vaddisznótarja vadasan, vörösáfonyával és szalvétagombóccal vagy a rántott kecskesajt sült répapürével, bulgurral és céklával. A „tettes” Bötz-Gál Tamás séf, az Up & Down, a Gerbeaud és az Onix egykori szakácsa, a Costes volt séfhelyettese, vele helyezte új alapokra a kínálatot az étterem tulajdonosa, Benke Dávid.
Szeptemberben is jelentősen emelkedtek a reálbérek
A jelenlegi bérdinamika az év végéig fennmaradhat.