Szentkirályi Alexandra: Újraindítjuk Magyarországot!

A kormányszóvivő a Facebook-bejegyzésben számolt be a koronavírus-járvány utáni válságkezelésről.

Forrás: Facebook2021. 07. 13. 17:30
null
Fotó: andras-biro.com Forrás: Facebook.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányszóvivő így írt a Facebook-oldalán:

„Újraindítjuk Magyarországot!

Válságot sokféleképpen lehet kezelni. A baloldal rendszerint a megszorításokhoz nyúl ilyenkor: adóemelések, nyugdíjelvonások, beruházások leállítása, ismerjük már a receptet. A kormány másképp kezeli a válságot, most, a koronavírus-járvány után is.

Támogatjuk a családokat, támogatjuk a vállalkozásokat, támogatjuk a településeket abban, hogy meg tudják valósítani a céljaikat, legyen szó már folyamatban lévő vagy új beruházásokról.

Tegnap három olyan, folyamatban lévő vagy már befejezett fejlesztést is megnéztem, amik nemcsak turisztikai, de munkahelyteremtési és gazdasági szempontból is fontosak az adott térségekben.

  • Az első a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, amely 100 százalékos kormányzati támogatásból, több mint hárommilliárd forint értékben újulhat meg. Mindez nem csak a szolgáltatások színvonalának emelkedését, újabb medencék is kikapcsolódási lehetőségek bővülését jelenti, hanem nagymértékben emeli a város turisztikai vonzerejét is.
  • Biztató jövő vár az uradalmi gazdálkodás utolsó tárgyi emlékeit őrző, korábban a tihanyi apátság tulajdonában álló, építészeti értékekben rendkívül gazdag majorságra, ahol nemcsak a felbecsülhetetlen értékű épületek rekonstrukciója valósul meg, de egy korszerű látogatóközpont is létrejön.
  • A harmadik – már megvalósult fejlesztés – a balatonőszödi szabadstrand megújítása, ahol a Balaton csodálatos látványa mellett megújult part menti sétány, öltözők és mosdók várják a pihenni vágyókat.
  • Folytatjuk a munkát!”

    (Borítókép: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő – Forrás: Facebook)

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.