Csalók luxusautói kerülnek a NAV kalapácsa alá

Hamarosan olyan Lamborghinit, Bentley-t és két Porschét árverez el az adóhivatal, amelyeknek tulajdonosai több milliárd forintnyi áfát csaltak el.

Magyar Nemzet
2021. 09. 07. 15:23
Lefoglalt luxusautókat árverez el a NAV
Fotó: TRIEBER JULIA Forrás: Varga Mihály Facebook-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak a költségvetést, hanem a tisztességes vállalkozásokat is károsítják az adócsaló bűnszervezetek – hívta fel a figyelmet legújabb Facebook-bejegyzésében Varga Mihály. A pénzügyminiszter elmondta: hamarosan olyan Lamborghini, Bentley és két Porsche kerül a NAV árverésén kalapács alá, amelyeknek tulajdonosai több milliárd forintnyi áfát csaltak el. 

Fotó: Varga Mihály Facebook-oldala

A gazdaságfehérítő intézkedésekkel az elmúlt években több mint kétezer milliárd forint többletbevételhez jutott a költségvetés.  Ahogyan a gazdaságfehérítésből származó bevételeket, úgy az árverésekből befolyó összegeket is további adócsökkentésekre fordítjuk – hangsúlyozta Varga Mihály. 

 

Borítókép: Varga Mihály Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.