Ezért távozott az államtitkár

Fontos változás a magyar energiaiparban.

Mediaworks–Hírcentrum
2021. 10. 07. 15:41
JUHÁSZ Edit
Debrecen, 2021. augusztus 19. Juhsz Edit, a Miniszterelnki Kormnyiroda nemzeti pnzgyi szolgltatsokrt s kzmszolgltatsokrt felels llamtitkra beszl a Posts liget avatsn Debrecenben 2021. augusztus 19-n. A Debrecenben mkd Postaigazgatsg 100. vforduljnak tiszteletre 100 facsemett ltettek a postsok. MTI/Czegldi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október elején távozott posztjáról Juhász Edit, aki addig a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkáraként tevékenykedett. A Mediaworks–Hírcentrum megtudta a változás okát. A szakember a jövőben az MVM vezérigazgató-helyettese lesz. Információnk szerint emellett miniszteri biztosi feladatokat is kap majd.

A változás bizonyosan nem független attól, hogy Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter október elsejével Czepek Gábort nevezte ki az MVM-csoport élére. A korábbi elnök-vezérigazgató, Kóbor György közös megegyezéssel távozott a cégtől. 

Az MVM-től megerősítették, hogy Juhász Edit jogi, compliance, vállalatirányítási vezérigazgatóhelyettesként tevékenykedik a jövőben. 

(A borítóképen: Juhász Edit. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.