Kövér László: A kormány célja, hogy megőrizze a nyugdíjak vásárlóértékét

A kormány kiemelt célja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzése, valamint a gyermekvállalás ösztönzése – hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke szombaton, Pápán.

Forrás: MTI2022. 10. 01. 14:49
KÖVÉR László
Pápa, 2022. október 1. Kövér László, az Országgyûlés elnöke beszédet mond a fennállásának 30. évfordulóját ünneplõ Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-, Érdekképviseleti Egyesülete rendezvényén, az idõsek világnapján a pápai sportcsarnokban 2022. október 1-jén. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kövér László a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi, Érdekképviseleti Egyesülete rendezvényén, az idősek világnapján úgy fogalmazott: a kormány kiemelt célja az idősek életminőségének megőrzése, valamint a fiatalok gyermekvállalásának ösztönzése állami támogatás révén.

Mint mondta, a mai, háború sújtotta helyzetben kiemelten fontos, hogy az idősebb korosztály megossza élettapasztalatát, történelmi emlékeit a fiatalokkal, akiknek remélhetőleg nem kell átélniük háborús időszakot.

Borítókép: Kövér László beszédet mond a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi, Érdekképviseleti Egyesülete rendezvényén, az idősek világnapján a pápai sportcsarnokban 2022. október 1-jén (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.