Új néven folytatja a Foodpanda

Az anyacég, a Delivery Hero a Foodora névvel akarja egységes ernyőmárka alá vonni európai márkáit. A változás Ausztriát, Csehországot, Szlovákiát, Dániát, Finnországot, Svédországot és Norvégiát is érinti.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 03. 24. 7:05
Foodora Fahrradkurier
Bike courier Anton from Foodora gets on a bicycle in Hanover, Germany, 18 August 2016. PHOTO: SEBASTIAN GOLLNOW/DPA (Photo by Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május 1-jétől Foodora néven folytatja magyarországi tevékenységét a Foodpanda, az egyik legismertebb ételrendelési platform – írja a Mandiner. A lap úgy értesült, hogy a szerződéses futárokat a napokban értesítették a változásról, még a hivatalos bejelentés előtt. Információik szerint 

nemcsak Magyarországra terjed majd ki a névváltás, hanem Ausztriára, Csehországra, Szlovákiára, Dániára, Finnországra, Svédországra és Norvégiára is.

A Delivery Hero magyarországi leányvállalata szerint a Foodora név már ismert a legtöbb megrendelő előtt,

és ebben látjuk a legtöbb potenciált hosszú távon.

 

Új névhez új külső

A futárok az új arculat és márkanév miatt új munkaruhát és egységes táskákat kapnak, melyek már április közepétől megjelenhetnek az utcákon. A futárokat igyekeztek megnyugtatni, hogy a szerződéses feltételek nem változnak a névcsere miatt.

A Foodpanda márka két éve jelent meg a hazai piacon, amikor ezt a nevet vette fel a Netpincér. A vállalat szerint ez abban is eltér a most tervezett változástól, hogy ezúttal nyolc országban egyszerre, egy napon váltanak Foodorára az érdekeltségeik – olvasható a Mandiner cikkében.

Borítókép: Foodora-futár Hannoverben (Fotó: AFP/DPA/Sebastian Gollnow)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.