Megint botrány volt egy Lidlben az akciós hús miatt + videó

Ezúttal Szerbiában.

Magyar Nemzet
Forrás: Délhír2023. 04. 06. 21:22
null
Budapest 2020.07.04. LIDL áruház foto: Vémi Zoltán/Világgazdaság Fotó: Vémi Zoltán/Világgazdaság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes jelenség alakult ki mostanában az élelmiszerüzletekben. Az emberek ugyanis újabban annyira izgatottak egy-egy akciós termék miatt, hogy amikor a napi, vagy heti betevő beszerzésére kerül a sor, a nagy versenyben egymást nem kímélve ütik-nyomják-lökdösik-tapossák egymást azért, hogy jusson nekik az akciós áruból, így történt ez nagyjából egy hete Belgrádban, amikor a csevapcsicsa volt akciós áron kapható a Lidlben.

A kirívó eset azonban úgy tűnik, nem egyedi. A Délhír megtalálta a Rešetka portál videóját, amelyen az látható, hogy egy leskováci Lidlben közelharcot vívtak egymással a vásárlók, csak ezúttal nem a csevapcsicsáért, mert most a sertéslapocka volt akciós. 

Megjegyzik, hogy sajtóinformációk szerint a vásárlók esernyőkkel estek egymásnak. Az akciós sertéslapocka kilója 400 dínárba került – ez nagyjából 1280 magyar forintot ér – a szerbiai Lidlben. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Vémi Zoltán/Világgazdaság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.