Ezt a funkciót várta idáig: a mesterséges intelligencia segítségével újít a Gmail levelezőrendszer

Az automatikus válasz funkció, illetve a szövegek befejezésében segítséget nyújtó funkció már korábban is elérhető volt a Gmailen, ennek a továbbfejlesztése a mostani eszköz.

Magyar Nemzet
Forrás: The Sun2023. 06. 16. 8:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gmail hamarosan egy olyan funkciót tesz elérhetővé, ami nagy hatással lesz minden felhasználó életére. A Help Me Write bevezetését az iPhone- és Android-.tesztelőik is próbálgatják már – írja a The Sun.

A Help me write nevű új eszköz a Gmail alkalmazásban a mesterséges intelligencia (AI) segítségével képes lesz megírni a felhasználók helyett teljes e-maileket, de ha erre a célra nem vennénk igénybe, helyesírás-ellenőrzőnek is kiváló, sőt több annál, hiszen szerkeszteni is képes az általunk megírt e-maileket.

Az automatikus válasz funkció, illetve a szövegek befejezésében segítséget nyújtó funkció már korábban is elérhető volt a Gmailen, ennek a továbbfejlesztése a mesterséges intelligencia segítségével a Help me write. 

Az újítást valószínűleg nagyon fogják kedvelni a gmail felhasználói, ugyanis a témakör megadásával kész szöveget kaphatnak, amelyet utána még mindig lehet szerkeszteni, és stilisztikai szempontból korrigálni. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.