Visszahívott egy szezámolajat a hatóság

A vásárlókat a hivatal arra kéri, hogy ne fogyasszanak a kifogásolt termékből.

Forrás: MTI2023. 09. 21. 19:23
null
Budapest, 2022. július 9. Cégtábla a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) egyik épületén a fõváros II. kerületében, a Kis Rókus utcában. A NÉBIH a magyar élelmiszerlánc biztonságának felügyeletéért felelõs országos hatáskörû állami szervezet. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magas ásványiolaj-tartalom miatt visszahívták a forgalmazók a fekete szezámolajból készült, Yi Yuan márkájú terméket a forgalomból – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön.

A 150 milliliteres, 100% Pure Black Sesame Oil elnevezésű termék minőségmegőrzési ideje 20/02/2026, forgalmazója az Asian Home Kft., az Ázsia Bt., a Lucky Lili Sunrise Kft. és a Terravida Kft. – olvasható a Nébih visszahívási listájának csütörtöki bejegyzésében. A vásárlókat a hivatal arra kéri, hogy ne fogyasszanak a kifogásolt termékből.  

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.